Onze
menukaart

HappyQuote is een flexibele service voor kleine en grote bedrijven in verschillende branches. Om u te helpen een oplossing op maat te vinden, vindt u op deze pagina een handig overzicht van onze pakketten.

Extra's

Bij ons kunt u bij elk pakket wat extra’s toevoegen, bekijk ze hiernaast.

direct aan de slag

Extra gebruikers toevoegen

Een vreemde taal toevoegen

Extra maatwerk wensen

Hoeveel bespaart u met HappyQuote?

Bekijk eenvoudig hoeveel u per jaar MINIMAAL bespaart met onze applicatie. Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen direct uw besparing in tijd en geld.

Vul alstublieft alleen getallen in de calculator.

berekenen
Uw minimale besparing in tijd (afgrond in uren): 50 uur per jaar
Uw minimale besparing in geld: €2000 per jaar

FAQ

Hoe ontvangt mijn klant/prospect de offerte?

De offerte wordt digitaal opgebouwd als een soort webpagina maar dan als een offerte. In een persoonlijke mail vanuit uw eigen domein wordt een link verstuurd naar uw contactpersoon. Deze persoonlijke mail kunt u zelf opmaken en continue aanpassen. Dit voorkomt overigens ook dat uw offerte in de spamfilter van uw contactpersoon terecht zal komen.

Kan ik eenvoudig zware bestanden toevoegen aan de offerte?

Bestanden tot wel 300mb kunt u heel eenvoudig toevoegen aan de offerte. Denk hierbij aan uw bedrijfsvideo, 3D-animaties van machines en foto’s. Deze bestanden kunt u opslaan in de mediabibliotheek van HappyQuote.

Kan de ontvanger de offerte doorsturen naar een collega?

Ja dat kan heel eenvoudig. Onderaan in de offerte staat een verzendknop. Als u hier het e-mailadres ingeeft van uw collega en u klikt vervolgens op ‘versturen’, dan wordt de offerte automatisch naar uw collega gemaild.

Hoe is de beveiliging van HappyQuote geregeld?

Onze applicatie is volledig AVG-proof. Wij verwerken enkel gegevens voor onze klanten als gegevensverwerker. HappyQuote verwerkt zelf geen klantgegevens voor eigen doeleinden of externe partijen. De klanten van HappyQuote zijn zelf eigenaar van de data. Als u optreedt als gegevensverwerker voor een ander, dan dient u dit zelf af te stemmen met de gegevensverantwoordelijke.

Hoe is de hosting georganiseerd?

Alle gegevens worden opgeslagen en verwerkt conform AVG-richtlijnen. Fysiek wordt de data opgeslagen in Nederland in een ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd datacenter. Dit doen wij op onze eigen infrastructuur. HappyQuote en onze datacenter partner zijn 100% Nederlandse bedrijven.

Kan de ontvanger de offerte printen of downloaden?

Wanneer de offerte is verzonden dan kan de ontvanger de offerte downloaden en printen.

Is er een koppeling met een ander systeem mogelijk?

Met onze programmeurs kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn om HappyQuote te koppelen met uw bestaande systemen.

Hoe werkt versiebeheer in HappyQuote?

Het komt regelmatig voor dat een klant of prospect na het uitbrengen van een offerte nog aanpassingen wil doorvoeren binnen de offerte, of wanneer een offerte is opgebouwd uit meerdere scenario’s, dat hij of zij een definitieve offerte wil van het gewenste scenario. Met het versiebeheer van HappyQuote maakt u snel en eenvoudig een nieuwe geüpdate versie aan. Zo behoudt u altijd het overzicht.