Partner
worden?

Wilt u ook uw bedrijf laten groeien? Word dan vandaag nog onze partner en geniet van alle voordelen van het partnerschip bij ons.

De 5 voordelen van een partnership met HappyQuote!

Bent u met uw organisatie actief op het gebied van sales en/of marketing? Waarbij digitalisatie en optimalisatie van interne processen van belang zijn? En waarbij u ook nog eens beschikt over een uitgebreid netwerk? Dan bent u voor ons de perfecte partner. Samenwerken met HappyQuote levert u alleen maar voordelen op.

01

Beloning

Zodra u als partner vijf actieve accounts hebt aangedragen, wordt er een kickback fee van uw accounts aan u betaald. Wij belonen u zolang uw account een klant is van HappyQuote. De kickback fee waarmee we starten is al heel mooi en daar wordt u al blij van. Maar deze fee stijgt ook nog eens naarmate u meer accounts aanbrengt. Dus dat is heel mooi meegenomen!

stap 1 afbeelding
02

Training

Voordat u gaat starten als partner maken wij u bekend met alle ins-en-outs van HappyQuote. Wij trainen u in het gebruik van de applicatie en wij dragen er zorg voor dat u als ambassadeur gaat optreden in de markt. Ons moto is ‘wij maken alleen maar blije offertes’ en deze blijdschap willen we graag delen met onze partners.

03

Certificering

Wij certificeren onze partners op basis van meerdere factoren. U start met de status ‘Happy’. We kijken naar de omzet, het aantal aangesloten klanten en de activiteit van de partner met onze HappyQuote applicatie. Onze succesvolste partners worden beloond met een extra status: Very Happy of Extremely Happy.

stap 4 afbeelding
04

Gratis eigen account

Als partner heeft u recht op een gratis HappyQuote-account voor eigen gebruik. Dus u kunt gebruik maken van alle voordelen van HappyQuote. De activiteit van deze account is een van de factoren die ook bijdraagt aan uw certificering.

05

Partnerpagina

Als partner krijgt u van ons een eigen partnerpagina waarmee we u in de spotlight zetten op onze website. Zo kunnen onze klanten en prospects u ook goed vinden. Wij verwijzen hiernaar om uw diensten te promoten en proberen op deze manier leads voor u te verzamelen. Samenwerken betekent ook samen communiceren! U ontvangt van ons het HappyQuote partner logo. Het is wenselijk om deze ook op uw website te plaatsen en te linken naar uw partnerpagina.

Partner worden?

Word vandaag nog een partner bij HappyQuote en geniet van alle voordelen van het partnerschap bij ons.