Maar wie
zijn wij?

HappyQuote is tot stand gekomen in samenwerking met klanten uit diverse branches. We hebben onze sporen verdiend op het gebied van marketing en ICT. In de afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat veel organisaties heel veel tijd verspillen aan het maken van offertes. En dat inherent daaraan hun salesproces niet efficiënt hierop is ingericht. De oplossing volgens ons hiervoor is ‘DIGITALISEREN’.

Wij zijn een jonge organisatie die is opgericht in februari 2021. Wij horen u denken: ‘dat is nog niet zo heel lang geleden’. Dat klopt exact! Maar laat u verrassen en laat dit geen belemmering voor u zijn.


Daar zijn we dus samen met een aantal klanten van ons een jaar geleden mee begonnen. Hetgeen al in de markt te koop was voldeed namelijk niet aan de wensen van onze klanten en aan die van ons. Het blijven innoveren en doorontwikkelen van onze applicatie is vandaag niet gestopt. Samen met onze huidige en nieuwe toekomstige klanten, blijven we onze applicatie verder ontwikkelen en innoveren. Een aantal nieuwe features staan voor het tweede kwartaal alweer op de planning.

Arjan Mulder Profielfoto

Arjan Mulder

Commercieel Directeur
Marcus Aram Profielfoto

Marcus Aram

Technisch Directeur
Mart Meijerink Profielfoto

Mart Meijerink

Software Developer

Contactformulier